Ja T’HO DIRÉ es retroben per fer dos concerts

Després de 9 anys allunyats dels escenaris, els components originals dels JA T’HO DIRÉ han decidit retrobar-se puntualment per a la realització de dos concerts. El primer serà a Catalunya, a La Mirona de Salt, el 31 de maig de 2013. L’altre, serà a la seva Menorca natal, al Castell de Sant Nicolau de Ciutadella, el 19 de juliol.

L’elecció de La Mirona per a aquest retrobament s’explica perque va ser a les comarques gironines a on JA T’HO DIRÉ va créixer com a conjunt de pop-rock i a on va professionalitzar-se gràcies a una segona etapa del tot prolífica al llarg de 10 anys.

La segona actuació, en la reaparició de l’enyorada banda menorquina, serà a la ciutat natal de tots els seus components i bressol i origen musical i literari de les seves inspiracions i creacions: Ciutadella.

JA T’HO DIRÉ va anunciar la seva dissolució l’any 2003, 17 anys després del seu naixement. El comiat va constar de cinc concerts: l’11 de setembre a l’Arc de Triomf de Barcelona, el 29 de novembre a la Sala Clap de Mataró, el 19 de desembre a la Sala La Mirona de Salt, el 20 de desembre a la Sala Assaig de Palma i l’últim, el 27 de desembre al Pavelló Municipal d’Esports de Ciutadella de Menorca.

Les entrades es posaran a la venda simultàniament pels dos concerts el proper dia 4 d’Octubre a les 10h. des del mateix web del grup http://www.jathodire.com i també a www.codetickets.com.

 Nota de premsa

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: