Ja arriba el gran Tututs Festival

Ja arriba el gran Tututs Festivals, pel que s’espera una gran afluència. S’ha rebut un gran suport des les xarxes social, i la venda d’entrades ha sigut impressionant.

“L’organització del Tututs Festival encara els dies previs a la celebració de l’esdeveniment amb la perspectiva d’una alta afluència de públic. A falta de 10 dies pel festival, el ritme de venda d’entrades anticipades és molt elevat i més de 500 persones ja han confirmat la seva assistència a través de la xarxa social Facebook. Això suposa una xifra notablement superior a l’any passat. Les entitats organitzadors, ERC-Breda i U9-7KOU, esperen que el ritme de venda d’entrades s’incrementi encara més aquests propers dies.

 

Els grups que formen el cartell d’enguany són Jordi MB, Miquel Fontova i Josmar per la nit de dijous; iOrquestra Diversiones, Strombers, Miquel del Roig, Raska per divendres. El festival tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu i les entrades anticipades per la nit de divendres es poden comprar a través deCodetickets o bé al Bar La Bassa de Breda a un preu de 8 euros. Les entrades de dijous tenen un preu de 3 euros i es vendran directament a taquilla.

A banda dels concerts, s’han organitzat més actes per a tot tipus de públics. El divendres 12 a la tarda se celebrarà el Torneig de Futbolí del Tututs al Bar La Bassa. Les inscripcions es poden fer fins el 10 d’octubre al correu tututsfestival@gmail.com. A la mateixa hora, també s’ha organitzat un espectacle de pallassos amb berenar per a la mainada a la plaça de la Bassa del Molí. Per últim, un cop acabat el concert de divendres tindrà lloc una cercavila popular amb el grup de batucada Kabum i un esmorzar popular gratuït per a tothom. La programació completa es pot consultar al següent enllaç.

El Tututs Festival tindrà una prèvia aquest dissabte 6, amb una sessió dels Herois de la Katalunya Interior al Bar La Bassa de Breda.”

INTRODUCCIÓ: Enric L. Agea

TEXT: Nota de premsa

FOTO: Meritxell Luque Agea

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari