Projecte solidari per tocar amb en Pep Sala.

Els “Cracs d’Andi”, el grup musical de l’Associació Síndrome de Down de Sabadell, inicia un projecte de donacions per tocar amb en Pep Sala.

 Pot ser no n’heu sentit a parlar, però els Cracs d’Andi és un grup que ja compte amb una important projecció musical. Amb més de cent concerts a les seves espatlles i un disc, “Singulars i Plurals”, aquest grup de versions s’ha anat fet un lloc als cors dels catalans.

Ja fa vuit anys que van començar, quan els primers components del grup, después de fer un parell de concerts, van tocar amb en Pep Sala (mític component de Sau). Va ser aquí quan van decidir formar els Cracs. Més tard s’hi van incorporar nous components. Amb assajos i concerts regulars, aquests  nois i noies han aconseguit derrocar estereotips sobre la síndrome de Down, demostrant que són ben capaços.

 Projecte de Crowdfunding per tocar amb en Pep Sala.

Después d’un temps, els Cracs volen tornar a acomplir el somni de tocar amb el seu ídol de Sau. Així ha nascut el projecte solidari: “BOJOS PER TU”. Tot i comptar amb el suport d’Andi (l’Associació Síndrome de Down i discapacitats similars de Sabadell) i amb alguns voluntaris, els nois necesiten diners pel lloguer de la sala, l’equip de so i algunes despeses de gestió. Per aixó han iniciat un projecte de crowdfunding (micro-mecenatge) per cubrir les despeses amb ajuda del públic. Si tot va bé, podràn haver reunit els 3000 euros pel 17 de novembre, i tocaran a l’auditori Unnim de Sabadell.

Si els vols ajudar, pots aportar la teva donació aquí: http://www.verkami.com/projects/3124-bojos-per-tu.

Pots donar des de 5 fins a 200 euros, i depenent de la teva aportació podràs aconseguir entrades a primera fila, el disc dels Cracs i fins i tot accès als vestuaris. Anima’t-hi!

TEXT: Enric L. Agea

IMATGE: Andi Sabadell

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: