14a edició de la FIM (Fira de Música al Carrer)

 

Segons el refrany pel maig, cada dia un raig. Si més no, sigui l’edició que sigui de Fira de Música al Carrer, la dita s’acostuma a complir. Així doncs, enguany també va ploure.

La 14a edició de la FIM (Fira de Música al Carrer) va oferir al públic un ampli ventall de grups musicals que crearen una convergència de sons enriquidora amb pinzellades de soul, cançó d’autor, música antiga, pop-rock, folk , batucada, blues, reggae, banda sonora, ska, salsa, clàssica, lo-fi, rumba… esquitxades per sonoritats àrabs, mediterrànies, flamenques, africanes, tropicals, balcàniques… un cúmul de sons que combinats amb les proporcions adequades no deixaven l’oïda indiferent.

Aquest any la cartellera de la Fira va encetar-se divendres a les 20:00h i es va acabar el dissabte a les 3:15h; el nombre de dies de la Fira ha disminuït però no la qualitat.

Una de les novetats de la 14a edició és l’aparició de la TARGETA FIM; necessària per poder accedir als concerts que es van realitzar en espais tancats. Aquesta tarja es podia adquirir per tres euros, un preu molt assequible a totes les butxaques. Evidentment aquesta innovació neix de la crisis econòmica, que colpeja durament tot el que és l’àmbit de cultura entre d’altres.

A la Fira s’aposta pels músics i emprenedors relacionats amb el sector, com les agències discogràfiques emergents catalanes; per aquest motiu es va continuar mantenint obert l’espai de TANTRUM, per tal de donar a conèixer les noves discogràfiques i talents.

S’han aconseguit crear un format prou acurat i assequible a tothom sense perdre l’essència de la Fira. Com cada any, la FIM segueix apostant pel futur musical i per la música.

TEXT: Carme Català García

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: